Medicul Dragoș Galbur despre statistica oficială și „paranoia privind falsificarea fișelor medicale” în perioada COVID-19!

Medicul Dragoș Galbur despre statistica oficială și paranoia unor „activiști olecuțâcă experți” privind falsificarea fișelor medicale pentru a indica că au decedat de COVID-19.

Text preluat integral de pe pagina de facebook al medicului:

Că de ce oamenii care au alte boli și mor de coronavirus sunt trecuți că au murit de COVID-19 și nu de bolile pe care le aveau? Că de unde-i statistica asta?

Dacă ai cancer și treci drumul și te lovește mortal o mașină, mori de cancer sau din cauza accidentului? Din cauza accidentului evident. Respectiv ești trecută ca victimă a accidentului rutier, nu ca victimă a cancerului, etc. Hai să ne închipuim că acea mașină e COVID-19! Poftim statistică.

Dacă ai diabet zaharat, spre exemplu, și urmezi toată viața tratamentul și regimul prescris de medic, poți trăi absolut normal până la 70-80 de ani. Dar dacă ai diabet zaharat și te-ai infectat cu COVID-19, iar diabetul zaharat îți afectează sistemul vascular și nu numai, iar COVID-19 e specialist în tromboze și alte nevoi, și te sparge până la urmă, apoi mori de diabet sau de COVID-19? Mori de COVID-19, pentru că virusul ți-a pus capac, nu diabetul! Poftim statistică.

Dacă suferi de HIV/SIDA și sistemul tău imunitar se ține doar pe medicamente etc., și vine frumos COVID-19 și te pocnește la plămâni și-ți pornește o pneumonie care îți pune capac. Mori de SIDA sau de COVID-19? De COVID-19. Poftim statistică.

Oameni buni, nu stă dr. Cutărescu, după o zi petrecută în secția de terapie intensivă, în combinezon ermetic, pe care după ce-l dezbraci puți ca un cal sportiv, să vă falsifice vouă fișele medicale și statisticile ca să aveți seara ce posta pe Facebook. Căutați-vă de treabă, serios!

sursa: Dragoș Galbur / https://www.facebook.com/dragos.galbur



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns