„Mamașa” de la „DOM 2” a fost reținută. Capul unei rețele de proxeneți, condamnată și anunțată în căutare, reținută de INI

O femeie în vârstă de 63 de ani, organizatoarea unei rețele de proxeneți, numită „Mamașa”, condamnată în anul 2017 de instanța de judecată la 11 ani de închisoare cu executare, pentru proxenetism și trafic de copii în scopul exploatării sexuale în prostituție, a fost reținută ieri, 10 iunie de angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații al IGP.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, femeia originară din municipiul Chișinău, a fost anunțată în căutare națională, interstatală și internațională din anul 2017.

Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală s-a stabilit că, pe parcursul anilor 2009 – 2014, femeia, împreună cu alte persoane a format un grup criminal organizat, astfel  au recrutat și îndemnat la practicarea prostituției mai multe tinere, printre care și minore.

Victimele erau plasate într-o casă din municipiul Chișinău, supranumită în grupurile de consumatori de prostituate „Dom 2”.

Aceasta a fost plasată în Penitenciarul Nr. 13.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns