Lucrările de reconstruție a traseului L 392 Ungheni-Cetireni-Alexeevca au fost reluate

Lucrările de reconstrucție  a drumului L 392 Ungheni-Cetireni-Alexeevca au fost reluate după o pauză de 3 luni. Stoparea temporară a lucrărilor a fost cauzată de necesitatea reproiectării acestei porțiuni de drum și încheierea unui acord adițional de către Agenția Dezvoltare Regională Centru cu antreprenorul și au fost reluate la insistența benefeciarului Consiliul raional Ungheni, informează serviciul de presă al Consiliul raional Ungheni



În comunicat consiliului se trasnmite că Președintele raionului, a menționat:

 ,,Cu părere de rău, unele proceduri în achizițiile publice sunt prea birocratizate, și durează. A fost și problema antreprenorului, care avea de efectuat volume de lucrări în alte raioane. Înțeleg nemulțumirea cetățenilor, de aceea am fost cît se poate de insistenți pentru a urgenta reînceperea lucrărilor, ori procedura de achiziții nu a depins de Consiliul raional”.

La moment se lucrează la porțiunea de drum, de pe care a fost scos asfaltul, se va lucra cît vor permite condițiile meteo.

Amintim că la 7 octombrie 2018, mai mulți locuitori ai satelor Cetireni, Unțești și Florițoaia Veche au ieșit au organizat un protest. Locuitorii erau nemulțumiți că drumul L 392 Ungheni-Cetireni-Alexeevca, reparația căruia a început cu mult fast, în fața camerelor de vederi și cu promisiuni de tot felul, cu un an în urmă, este într-o stare deplorabilă iar lucrările sunt stopate de cca 3 luni.

Totodată, președintele raionului a menționat că în anul 2019 lucrările vor continua, conchide sursa.








2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Epopea reabilitării traseului G90 (ex-L392) Ungheni – Cetireni – Alexeevca continuă - Știri din regiunea Ungheni
  2. Traseul G90 (ex-L392) Ungheni - Cetireni – Alexeevca va fi finalizat în 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns