La Ungheni va avea loc etapa finală a concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”

În această sâmbătă, 31 iulie 2021, începând cu ora 08:30, Inspectoratul General al Poliție de Frontieră va desfășura etapa finală a concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”.

Potrivit informațiilor publicate de către IGPF în invitația de presă, competiția are scopul de a identifica polițiștii de frontieră cu nivel înalt de pregătire, interes şi potențial de dezvoltare profesională de excepție.

Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră

Ca recompensă, cei mai buni participanți vor primi dreptului de purtare a însemnului excelenței profesionale – Bereta de Onoare.

Vedeți mai multe articole la acest subiect:

Evenimentul va avea loc pe teritoriul Centrului de Instruire Zagarancea din imediata apropiere a municipiului Ungheni.

În etapa finală a concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”, vor participa 30 de polițiști de frontieră care au reușit să ajungă în etapa finală.

Potrivit organizatorilor, participanți vor avea de parcurs un traseu cu lungimea de 6 km, fiind supuși diferitor probe, printre care:

  • trecerea pistelor cu obstacole;
  • trecerea forțată a fluxului de apă;
  • trageri cu arme de foc;
  • transportarea unui coleg rănit;
  • tactici de intervenție polițienească;
  • etc.

În această ordine de idei, serviciul de presă al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră invită reprezentanții mass-media interesați de acest eveniment!

„Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră” este un însemn al excelenței profesionale ce se acordă ofițerilor și subofițerilor Poliţiei de Frontieră ca urmare a câștigării concursului

În continuare, Vă prezentăm mai multe poze de la edițiile anterioare ale concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. Încă nouă polițiști de frontieră vor purta Bereta de Onoare - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns