La Ungheni a început vânătoarea contra parcărilor „REZERVATE” ilegal

La solicitarea consilierilor municipali și a Primăriei municipiului Ungheni, poliția a verificat parcările publice din municipiul Ungheni și a întocmit procese-verbale celor care au instalat diverse sisteme de blocare a unor locuri de parcare, astfel ca nimeni altcineva să nu se folosească de ele.

La momentul de față, celor vizați le-au fost expediate adrese cu solicitarea de a scoate toate îngrădirile și dispozitivele de blocare de pe locurile din parcările publice.

Potrivit Primăriei municipiului Ungheni, în cazul în care nu se vor conforma, aceste instalații vor fi scoase forțat, astfel, APL Ungheni a început vânătoarea contra parcărilor „REZERVATE” ilegal

Primăria reamintește: nimeni nu are dreptul să abuzeze de parcările publice, inclusiv de cele din preajma blocurilor de locuit sau din curțile acestora.

Nici un loc în parcările publice nu a fost vândut sau dat în arendă.

Oricine are dreptul să parcheze în orice parcare publică, fără nici o restricție.

Amintim că la 10 martie curent, Primăria municipiului Ungheni a dat curs solicitării directorului S.R.L. ,,AVECOM-NET” și aprobat Decizia nr. 61-02/1-7 din 10 martie 2021 „Cu privire la instalarea unui indicator rutier pe teritoriul mun. Ungheni”

Urmare, Primăria municipiului Ungheni a pus în sarcina Șefului Sectorului de amenajare al Primăriei Municipiului Ungheni, dlui Nicolae Donici, să întreprindă măsurile necesare pentru instalarea unui indicator rutier, care va limitarea perioada de parcare a transportului, de maximum 30 minute, pe porțiunea parcării de 35 metri, din preajma magazinului ,,Arena”, de la intersecția str. Decebal cu str. Romană din municipiul Ungheni.

Mai multe detalii în articolul Atenție șoferi: Parcarea în fața CC Arena din Ungheni se va permite doar pentru 30 minute

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns