La Liceul „Ion Creangă” din mun. Ungheni a fost lansat proiectului „Un Spațiu Democratic pentru Fiecare”

La 4 decembrie curent, în incinta Liceului Teoretic „Ion Creangă” din sectorul Danuțeni al municipiului Ungheni, a avut loc lansarea proiectului „Un Spațiu Democratic pentru Fiecare”.

Proiectul este implementat de către Grupul de Inițiativă „ProUmanum” – comunitatea voluntarilor din cadrul Liceului Teoretic ,,Ion Creangă”.

Potrivit unui comunicat al elevilor voluntari de la Creangă, publicat pe pagina Voluntarii ProUmanum, proiectul beneficiază de toată susținerea pedagogilor și a directoarei Zinaida Vrabie.

În cadrul primului eveniment, elevii au făcut cunoștință cu activitățile care urmează a fi organizate în cadrul proiectului, iar la final pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, ansamblul de dansuri „Unghenenii”, coregraful Rotăraș Cristina, au încins sala cu două dansuri.

În cadrul activității s-au respectat toate măsurile de prevenire și control a infectării cu virusul COVID-19.

Activitate de lansare este parte a proiectului „Un Spațiu Democratic pentru Fiecare” implementat de Grupul de Inițiativă „ProUmanum”, în cadrul Programului raional de Granturi ediția 2020 pentru organizațiile de tineret și grupurile de inițiativă ale tinerilor din raionul Ungheni, finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, co-finanțat de Consiliul raional Ungheni, coordonat și implementat de Direcția Educație Ungheni.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns