INSP informează că un participant la cursele ilegale a fost sancționat

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică al IGP comunică că un participant la cursele ilegale a fost sancționat.

Potrivit unui comunicat al INSP, pe rețelele de socializare au apărut secvențe video, unde mai mulți șoferi organizează și participă la niște curse ilegale în municipiul Chișinău.



Acest caz a fost înregistrat, iar Inspectoratul Național de Securitate Publică a identificat și sancționat unul dintre șoferi, care a participat la cursă.

Drept urmare, conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, domiciliat în raionul Anenii-Noi, a fost sancționat cu 2000 de lei și 5 puncte de penalizare.

De asemenea, menționam că, alți doi șoferi, care au participat la această cursă, deja au fost identificați și urmează să fie sancționați.

Inspectoratul Național de Securitate Publică recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație rutieră și să nu pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

Galerie Foto:

Amintim că urmare a tragicului accident rutier din centrul municipiului Chișinău, care a avut loc în noaptea dintre 16 și 17 mai curent și care a luat viața a două persoane, pe rețelele de socializare au început a fi publicat mai multe materiale video cu privire la cursele auto ilegale care sunt organizate periodic în apropierea Aeroportului Internațional Chișinău.

Materialele video sunt culese de pe profilurile publice al mai multor tineri din Chișinău și demonstrează teoria curselor ilegale și că accidentul tragic ar fi fost de fapt o cursă ilegală pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău.

Vedeți și Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Și cel mai dureros este faptul că mai mulți internauți operează că miza acestei curse ar fi fost suma de 50 euro.



Din păcate, 2 persoane au decedat și 4 mașini au fost făcute zob.

Vedeți și Furioși și fără permise: Orhei Drift // 7 tineri au rămas fără permise pentru manevre periculoase

După tragedie, pa pagina de facebook Reforma poliției? Nu, n-am auzit, au început a fi publicat mai multe video-uri cu privire la aceste curse.

În continuare, Vă prezentăm unul dintre acestea:

Totodată, conducerea Inspectoratului Național pentru Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției a convocat mass-media într-un briefing de presă în care a vizat și subiectul curselor auto ilegale din municipiul Chișinău.

Șeful Inspectoratului Național pentru Securitate Publică a comunicat că autoritățile s-au autosesizat pe marginea informațiilor cu privire la desfășurarea unor curse ilegale în municipiul Chișinău și că urmează a fi întreprinse măsuri urgente de contracarare.

„Au fost dispuse verificări de serviciu în acest sens, dacă se va dovedi că oamenii legii tolerează aceste acțiuni ilegale, nu intervin sau nu acționează corespunzător, vor fi sancționați până la eliberarea din funcție”a declarat Paiu.



Anterior, redacția Paranteze.md a publicat un material video care demonstrează că erau două automobile care s-au deplasat cu viteză prin centrul capitalei în acea noapte, alimentând teoria că ar fi fost vorba de curs ilegală.

Vedeți și Dovadă video că accidentul tragic din weekend ar fi fost o cursă ilegală cu participarea a două automobile

Amintim că în acest weekend, 2 persoane au decedat urmare a unui accident rutier grav la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din municipul Chișinău.

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota”, condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail.

Mai multe detalii în articolul Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns