Incendiu devastator în Vărzărești. O mamă și fiul său au rămas pe drumuri

O femeie cu feciorul său au rămas pe drumuri, după ce locuința pe care o închiriau a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit sâmbăta trecută în jurul orei 20.00, în satul Vărzărești, raionul Nisporeni, transmite Canal 2 Nisporeni.



Din fericire victimele au reușit să iasă din casă la timp. Potrivit pormpierilor, cauza incendiului ar fi exploatarea incorectă a sobei.

Cei care au alertat pompierii au fost vecinii. La fața locului s-a deplasat o echipă de pompieri, care a avut nevoie de aproape două ore pentru a lupta cu flăcările.

La momentul primei intervenții de către echipă s-a adeverit că arede camera, dormitorul adică unde se aflau persoanele, și parțial incendiul s-a răspândit și asupra acoperișului. Deci cauza probabilă este încălcarea regulei de securitate contra exploatării sobei de încălzit. Respectiv în jurul orei 23.00 incendiul a fost lichidat. La momentul primei intervenții, persoanele deja erau evacuate de către vecinii care se aflau prin preajmă,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, Marcel Sîrbu, locotenentul-colonel al serviciului de pompieri.

 De la începutul acestui an au avut loc patru incendii din cauza exploatării incorectă a sobelor, soldate cu un deces.



sursa: Canal 2 Nisporeni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns