În Petrești a fost inaugurat un teren de mini-fotbal

Asociația Raională de Fotbal Ungheni și Federația Moldovenească de Fotbal, a inaugurat la 26 noiembrie 2020, un nou teren de mini-fotbal în satul Petrești din raionul Ungheni

La deschiderea oficială a terenului sportiv au participat Tatiana Lazăr, vicepreședintele raionului Ungheni, Serghei Gorea, primarul comunei Petrești, Nicolae Cebotari, secretar general FMF, Petru Soltanici, director competiții FMF, Petru Langa, președintele ARF Ungheni, Vitalie Barila, secretar general ARF Ungheni, Iurii Lucițchi membru consiliului de administrare ARF Ungheni, Ghenadie Bereghici, antrenor-profesor la Școala Sportivă Ungheni.

Evenimentul sportiv a culminat cu un antrenament demonstrativ cu participarea copiilor din localitate sub îndrumarea fostului internațional moldovean, Sergiu Epureanu.

Mini-terenul din comuna Petrești a fost instalat în cadrul programului Federației Moldovenești de Fotbal „Toţi împreună”.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, începând cu anul 2005, în țara noastră au fost date în exploatare peste 450 de mini-terenuri de fotbal cu suprafață artificială.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns