În orașul Călărași au început lucrările de reabilitare și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare

Primăria orașului Călărași informează că în orașul din inima codrilor, a început implementarea proiectului „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași”.

Astfel, începând cu data de 4 decembrie 2020, în orașul Călărași vor începe lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare și apeduct pe I str-la 31 August 1989.

Vedeți și Cu suportul UE, peste 15 845 de cetățeni din or. Călărași vor fi asigurați cu apă de calitate

Autoritatea publică locală informează locuitorii urbei și din numele primarului își cere scuze de incomoditățile create pe perioada desfășurării lucrărilor de terasament care vor avea loc pe teritoriul aferent blocurilor locative.

n rezultatul implementării acestei măsuri investiționale, peste 15845 de cetățeni din orașul Călărași urmează să fie conectați la un sistem îmbunătățit și durabil de alimentare cu apă.

Măsura investițională „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași” este finanțată de către Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns