IGSU desfășoară astăzi campania de prevenirii a infectării cu COVID–19 în regiunea Ungheni

În ultimele 24 de ore pentru informarea cetățenilor cu privire la măsurile de protecție contra COVID – 19 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a antrenat 11 autospeciale de intervenție.



Totodată, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că astăzi, 30 martie pompierii desfășoară campania în localități din regiunea Ungheni (raioanele Călărași, Ungheni, Nisporeni).

Potrivit publicației periodice Unghiul, 7 autospeciale de intervenție ale DSE Ungheni, dotate cu sistem sonor au pornit astăzi, 30 martie, ora 14:30 din Piața Independenței a mun. Ungheni în toate localitățile din raion.

Anterior, pe parcursul zilei de 29 martie pompierii și salvatorii au patrulat mai multe localități din țară pentru a atenționa oamenii despre riscuri, dar și despre măsurile care pot preveni infecția cu Coronavirus de tip nou.

Echipe de salvatori în costume de protecție au mers cu autospeciale de intervenție și au difuzat mesaje sonore către oameni.

Oameni din 27 de localități din țară au avut parte de mesaje de avertizare, dar și de recomandări pentru prevenirea infecției COVID – 19.

Mesaje audio similare vor fi difuzate prin sisteme sonore conectate la autospeciale de intervenție în toată țară, iar subdiviziunile IGSU vor asigura ca echipajele să patruleze localitățile din raioanele țării.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns