IGPF comunică flux major de mijloace de transport în PTF Leușeni

Direcția regională Vest a poliției de Frontieră informează călătorii despre flux majorat de călători și mijloace de transport în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei cu Uniunea Europeană / România Leușeni.

În contextul unor deficiențe tehnice cauzate de întreruperea periodică a sursei de internet, furnizată de Moldtelecom, în punctul de trecere a frontierei Leușeni se atestă trafic intensiv.

Urmare, Poliția de Frontieră recomandă participanților la traficul transfrontalier răbdare și înțelegere, polițiștii de frontieră întreprind toate măsurile necesare pentru a nu permite creșterea timpilor de așteptare la trecerea frontierei de stat.

Totodată, în cadrul Direcția regională Vest activează în regim normal PTF Sculeni, fapt ce recomandăm să optați din timp pentru acest punct.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns