Grupul „Ungheni” – cea mai mare comunitate necomercială al Unghenenilor pe facebook

De ceva timp, moldovenii petrece cel mult timp în mediul online.

Totodată, în contextul pandemiei de COVID-19 și migrarea a multor servicii din regim fizic în regim online, rețelele de socializare au devenit adevărate piețe de desfacere și surse de informare media.

Potrivit statisticii, cel mai mare parte a timpului, cetățenii Republicii Moldova o acordă rețelelor de sociale – în special facebook.

Vedeți și RADAR Moldova – unul dintre cele mai mari grupuri pe facebook ce abordează situația din trafic

Urmare, redacția News.Ungheni.org și Cratima.md recomandă tuturor Unghenenilor și cetățenilor ce provin din municipiul și raionul Ungheni să acceseze și să adere la cea mai mare comunitate a Unghenenilor de pe rețeaua de socializare facebook – UNGHENI

La ziua de astăzi, comunitatea este compusă din cca 16.04 mii de membri care au dreptul să acceseze și să publice orice informației de interes public pentru Ungheneni, cu excepția anunțurilor de tip „vând / cumpăr” și a opțiunilor și intereselor politice sau electorale..

Pentru mai multe detalii, accesați cea mai mare comunitate a Unghenenilor de pe rețeaua de socializare facebook –  UNGHENI

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns