Galerie Foto // Cele 20 de camioane acordate de România contra COVID-19, s-au aliniat pe șoseaua Hâncești

Convoiul cu 20 de camioane încărcate cu ajutor frățesc contra Coronavirusului de tip nou / COVID-19, acordat de România pentru cetățenii Republicii Moldova, au ajuns la destinație și sunt aliniate pentru protocolul oficial.




Ceremonia de prezentare publică, organizată pe șoseaua Hâncești din municipiul Chișinău, va fi transmisă live de către Privesc.eu și preluată de către News.Ungheni.org.

Vedeți Ceremonia publică de prezentare a asistenței umanitare acordate de România contra COVID-19

Anterior că la ora 10:00, ajutorul frățesc oferit de Guvernul României pentru Republica Moldova a traversat Prutul prin PTF Leușeni – Albița.

Ulterior, convoiul celor 20 de camioane cu ajutor umanitar s-a îndreptate pe M1 spre municipiul Chișinău:

Amintim că donația frățească cuprinde 20 de camioane militare încărcate cu echipamente medicale și de protecție, dar și medicamente care vor putea fi folosite pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19.

Vedeți și Foto, Video // Convoiul românesc cu ajutoare umanitare contra COVID-19 a trecut Prutul

Anterior, a fost anunțat că ajutorul fraților de la București urma să ajungă în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău la 6 mai 2020, în ziua când se împlineau 30 de ani de la primul Pod de Flori.

La primul Pod de Flori din 6 mai 1990, au participat peste 1.2 milioane de români din Republica Sovietică Socialistă Moldovenească.

Ceremonia LIVE:

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns