Galerie Foto // Apele râului Prut au intrat în municipiul Ungheni

În această după-amiază, apele râului Prut au intrat în cartierul Ungheni Vale al municipiului Ungheni.

Potrivit administrației publice, municipiul Ungheni se apropie de situația critică, însă, datorită eforturilor depuse, situația este sub control.



Amintim că în această dimineață, reprezentații Primăriei municipiul Ungheni au comunicat că nivelul râului Prut a crescut cu 5.75 metri.

Urmare, au fost depuse eforturi pentru consolidarea digurilor de protecție existente cât și au fost construite altele noi.

La moment situația este sub control și spre dimineața zilei de 27 iunie 2020, urmează a fi înregistrată o creștere mai semnificativă, datorită valului de apă ce urmează să ajungă din Carpații Ucraineni.

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto realizată de Viceprimarul Dionisie Ternovschi cu șesul din cartierul Ungheni Vale, inundat la 26 iunie 2020 de apele râului Prut.









Mai multe materiale la acest subiect puteți citi accesând următoarele articole

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram, și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG



1 trackback / pingback

  1. Imagini exclusive // Nivelul apei din râul Prut pe teritoriul raionului Ungheni la 28 iunie 2020 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns