Foto, Video // Incendiu puternic de vegetație între satele Floreni și Blândești din raionul Ungheni

Un incendiu puternic de vegetație a izbucnit în această noapte în raionul Ungheni.

Conform unor materiale foto și video remise la adresa News.Ungheni.org (info.ungheni@gmail.com) de către un martor oculari, mai multe hectare de iarbă uscată din apropierea traseului național R16 Sculeni – Ungheni, între localităților Floreni și Blândești, au fost cuprinse de flăcări.



La moment nu sunt cunoscute cauzele incendiului și suprafața afectată de acesta, orientativ ar fi vorba de zeci de hectare de teren agricol.

Update: Potrivit Inspectoratului General al Situațiilor de Urgență, în această noapte, pompierii din DSE Ungheni au recepționat la 23:20 un apelul la 112. Potrivit datelor operative IGSU, arderea s-a produs în apropierea localității Blândești raionul Ungheni.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, care au stabilit că, flăcările au cuprins mai multe hectare de miriște uscată pe un câmp de porumb.

Angajații IGSU au reușit prompt să localizeze focarele, astfel evitând răspândirea incendiului spre o pădure în apropierea câmpului afectat. Incendiul a fost lichidat către ora 04:51 de minute, iar focul a nimicit 100 ha de miriște uscată.

Nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Galerie Foto:



sursa foto / video: Ser Ko / Sergiu Cotruță

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns