Foto, Video // „Adoptă un copil pe o oră” – evenimentul care a readus zâmbetul la peste 80 de copii din familii defavorizate

În această sâmbătă, 12 ianuarie 2020, tinerii antreprenori din cadrul JCI Ungheni în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni, Grupul de inițiativă „Voluntarii Pro Ungheni”, Asociația Obștească „Adăpost și Alintare”, magazinul Bricone Ungheni și simpli cetățeni ai municipiului, au organizat un nou eveniment cu impact social – ,,Adoptă un copil pe o oră”, ediția III.



Potrivit tinerilor organizatori, în cadrul acțiunii sociale, au participat peste 150 persoane și a fost adus zâmbete pe chipurile celor peste 80 copii, marea majoritate provenind din familii defavorizate.

În cadrul Palatul De Cultura din municipiul Ungheni, gazda evenimentului caritabil, pe lângă voie-bună, jocuri, dansuri, distracție, dulciuri, organizatorii au desfășurat și o licitație în cadrul căreia au fost colectați 7 000 lei, acești bani vor fi folosiți pentru susținerea unei familii social vulnerabilă.

Totodată, membrii comunității JCI Ungheni aduc la cunoștință că desfășurarea acestui eveniment a fost posibilă datorită contribuției financiare a sponsorului Bricone Ungheni.

Amintim că JCI Ungheni este una dintre cele mai active comunități al tinerilor din Ungheni, a căror evenimente au depășit demult hotarele municipiului și raionului Ungheni.

Pentru a afla mai multe informații despre activitate voluntarilor din cadrul camerei tinerilor antreprenori JCI Ungheni, accesați următoarele articole:



Galerie Foto / Video de la ediția a III-a al evenimentului caritabil „Adoptă un copil pe o oră”:



 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns