Foto, Video // Accident grav cu implicarea unui troleibuz în Chișinău. O persoană a decedat și mai multe persoane au fost rănite

În sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, un troleibuz de pe ruta nr. 21 a intrat în stație, după ce a fost lovit lateral de o mașină de teren de marca Porsche Cayenne. Accidentul a avut loc la 14:08 la intersecția bulevardului Alba – Iulia cu strada Onisifor Ghibu.


Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, cauza preliminară a accidentului din sectorul Buiucani: viteza și traversarea intersecției la culoarea interzisă

Apelul a parvenit la 112 la ora 14:08, unde s-a anunțat că la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu, o mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

După coleziune, 18 de pasageri din troleibuz au fost traunsportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferul mașinii a fost transportat în stare gravă la spital.

Totodată, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, la faţa locului au intervenit 3 echipaje de salvatori din cadrul IGSU care au efectuat lucrări de deblocare a persoanelor implicate în accident rutier din autoturismul, dar şi troleibuzul avariat.

Mai mult, salvatorii au asigurat securitatea antiincendiară şi au efectuat lucrări de spălarea carosabilului.

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului 18 persoane, inclusiv şi o minoră de 13 ani au suferit diverse traumatisme fiind preluate în mod de urgenţă la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Pasagerul din automobilul Porsche Cayenne, un bărbat a decedat, iar conducătorul auto, o femeie se află în stare gravă. 


Galerie Foto:



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns