Foto // Ungheneanul Iaroslav Buchili a recucerit titlul de Campion Național la Armwrestling

Pentru al doilea an consecutiv, Municipiul Ungheni mai are un campion național în domeniul Armwrestling.

Este vorba de Ungheneanul Iaroslav Buchili, proaspătul campion al Republicii Moldova la ediția a V a Campionatul Național de Armwrestling 2021. Anterior, Iaroslav a cucerit și titlul de campion al ediției din 2020 a Campionatului Național la Armwrestling.

Campionatul Național la Armwrestling din 2021 are loc în perioada 19 – 29 iunie 2021 și este organizat de Federația Națională Sportivă de Armwrestling din Republica Moldova

Iaroslav Buchili – Campion Național la Armwrestling 2021

Urmare a celei de-a cincea ediție a Campionatului Național de Armwrestling, Iaroslav a obținut din nou, prin luptă, titlul de campion național.

La moment, Iaroslav Buchili, orginar din cartierul Dănuțeni al municipiului Ungheni, are cel mai puternic braț stâng printre sportivii care au participat la Campionatul Național de Armwrestling 2021

Indiferent de provocările vieții, tânărul Unghenean a luptat mereu pentru egalitate în sport.

Astfel, Ungheneanul Iaroslav Buchili a cucerit titlul de Campionatul Național de Armwrestling 2021 printre sportivii cu dizabilități locomotorii.

„Ca și în anii precedenți, ediția din acest an a fost una interesantă și plin de provocări, inclusiv sportive. În calitate de Unghenean și sportiv, am fost bine pregătit și ca și anii precedenți, sigur pe sine. Dar victoriei … ori, Unghenenii, suntem mereu cei mai buni”

A declarat Iaroslav pentru redacția News.Ungheni.org

Totodată, redacția New.Ungheni.org amintește tuturor că Iaroslav este unul dintre cei mai aprigi susținători ai celui mai iubit club de fotbal în viziunea News.Ungheni.org – FCM Ungheni.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG 

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Ungheneanul Iaroslav Buchili - vicecampion mondial la Armwrestling - Știri din regiunea Ungheni
  2. Ungheneanul Iaroslav Buchili – campion European la Armwrestling 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  3. Ungheneanul Iaroslav Buchili – triplu campion național la Armwrestling - Știri din regiunea Ungheni
  4. Ungheneanul Iaroslav Buchili – noul campion mondial la Armwrestling - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns