Foto // Un TIR din Republica Moldova „a intrat” într-o spălătorie auto din Iași. Se bănuiește că șoferul ar fi adormit la volan

Un accident rutier, cu implicarea unui autocamion înmatriculat în Republica Moldova, s-a produs în municipiul Iași. Impactul ar fi avut loc aproximativ la orele 1:30 al zilei de astăzi, 11 noiembrie 2019.



Potrivit unei publicații într-un grup pe facebook, șoferul un tir cu numere de înmatriculare ale Republicii Moldova, a pierdut controlul volanului și a accidentat clădirea unei spălătorii de pe bulevardul Nicolaie Iorga din municipiul Iași.

În aceași postare se mai comunică că șoferul ar susține că a fost din cauza asaltului umed, deși se bănuiește că bărbatul ar fi adormit la volan.

Urmare a impactului, tirul a lovit și o țeavă de gaze, fiind necesară intervenția celor autorităților de profil pentru oprirea furnizării cu gaz al imobilului.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Inspectoratul Județean de Poliție Iași urmează să cerceteze cazul în vederea stabilirii cu exactitate modului în care s-a produs accidentul.

Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns