Foto // Un tânăr a pierdut controlul volanului și a „zburat” de pe traseul M1 Chișinău – Leușeni

Au scăpat ca prin urechile acului după ce autoturismul cu care se deplasau „a zburat” de pe traseu și s-a răsturnat într-o pădure.

Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 28 aprilie, în jurul orei 17:00, pe traseul internațional M1 Chișinău – Leușeni în apropiere de satul Căpriana din raionul Strășeni, transmite Deschide.md



Contactată telefonic, Sillvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a comunicat pentru sursă că în accident a fost implicat un automobil de marca Opel, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 30 de ani și care avea ca pasageră o tânără de 19 ani.

„S-a stabilit că pe traseul M1, km 68, preliminar din cauza unor defecțiuni tehnice, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de traseu și s-a răsturnat.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Șoferul automobilului fiind testat alcoolscopic, nu s-a depistat consum de alcool”, susține Vetcu.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliție Strășeni a ținut să adauge pentru Deschide.md și că șoferul fost sancționat conform Codului Contravențional cu amendă în suma de 1200 lei și 6 puncte de penalizare.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns