Foto // Tragedie la Ungheni. Un microbuz s-a prăbușit de pe un pod după ce șoferul a fost înțepat de albini

Un accident rutier grav a avut loc în dimineața zilei de ieri, 26 septembrie 2020, în localitatea Petrești din raionul Ungheni.

În jurul orelor 10:30, un microbuz a derapat de pe traseu și s-a răsturnat sub un pod de pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni – Bălți.



Urmare a tragediei auto, un bărbat a decedat, iar fiica sa a ajuns la spital.

Potrivit informațiilor, în accident a fost implicat un microbuz de model Volksagen T4, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 42 de ani.

Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul a derapat de pe pod și s-a răsturnat într-o râpă.

În urma accidentului, șoferul, dar și fiica sa de 19 ani, au fost preluați de o ambulanță și au fost transportați la Spitalul raional Ungheni.

Din nefericire, medicii nu i-au putut salva viața bărbatului, iar acesta s-a stins în drum spre spital.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițerul de presă al IGP, responsabilă de  IP Ungheni, excesul de viteză a fost exclus ca variantă posibilă pentru producerea tragicului accident

Mai mult, fiica șoferului decedat le-a spus polițiștilor că la momentul producerii accidentului tatăl ei transporta struguri, iar la un moment dat a fost înțepat de albine.

Ulterior, bărbatul a pierdut controlul automobilului și a derapat de pe pod în râpă.

Din cauza traumatismelor, șoferul de 42 de ani a decedat în drum spre spital.

Fiica sa de 19 ani a fost internată la Spitalul Raional Ungheni cu diverse leziuni corporale, cum ar fi TCC acută, comoție cerebrală, fractura gambei drepte şi traumatism închis a coloanei vertebrale.

Automobilul a căzut de la înălțimea de cinci metri, transmite Deschide.md



Galerie Foto:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns