Foto // Reparația capitală a str. Unghiului din sectorul Ungheni Vale pe ultima sută de metri

Primăria municipiului Ungheni informează opinia publică că finisează reparația unei porțiuni de drum și trotuare în cartierul Ungheni Vale.

Potrivit comunicatului, lucrările de reparație a trotuarelor din strada s-au finalizat, iar lucrările de reparație a porțiunii de drum cu intrările în curți pe strada Unghiului din cartierul Ungheni Vale, segmentul dintre str. Lacului și str. Grădinilor, sunt în curs de finalizare.

Sursa informează că aceste lucrări au loc în cadrul proiectului „Eficientizarea infrastructurii publice în cartierul Ungheni Vale finanțat în cadrul Fondului Granturilor Mici 2020 – ediția Revitalizare Urbană, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova / Solidarity Fund PL in Moldova.

Proiectul mai are ca parteneri pe Polish Aid, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și Ministerul Fondurilor pentru Dezvoltare și Politică Regională al Republicii Polonia.

Proiectul a început a fi implementat la mijlocul lunii septembrie al anului 2020.

Termenul de finisare al lucrărilor este mijlocul lunii iunie al anului curent și presupune construcția trotuarelor pe ambele părți al străzii, cu pavaj, cu borduri, lungimea totală a acestora fiind de 877 metri.

Lungimea carosabilului reabilitat va fi de 494 metri.

Anterior, în anul 2020, aici a fost construit un sistem de canalizare cu lungimea de 516 metri.

Galerie Foto:

Mai multe informații despre acet proiect cât și despre cartierul Ungheni Vale pot fi accesate în următoarele articole:

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns