Foto // O Toyota Corola a intrat într-un pilon pe o stradă din Chișinău. IGSU a intervenit pentru descarcerare

În dimineața zilei de 24 iulie angajații IGSU au intervenit la efectuarea lucrări de descarcerare în urma unui grav accident rutier care s-a produs în sec. Centru al capitalei pe str. Vasile Alecsandri.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:39.



Potrivit unghenencei Svetlanei Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, în accident a fost implicat un automobil de marca Toyota, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 22 de ani.

„Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un pilon de iluminație stradală.

În urma impactului, șoferul și doi pasageri de 22 și 23 de ani, au fost preluați de o ambulanță și transportați la spital cu diverse traumatisme”

În urma impactului, pasagerul a primit un traumatism la braţ și s-a ales cu diverse leziuni corporale, iar conducătorul auto un bărbat în vârstă de 25 de ani era inconștient.

Ambele persoane au rămas blocate în autoturism.

La fața locului în mod de urgență au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri, care în cel mai scurt timp au deblocat și au evacuat persoanele din autovehicul.

După efectuarea lucrărilor de descarcerare, victimele au fost preluate de către Serviciul asistență medicală urgentă și transportați la Institutul de medicină urgentă din capitală.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 40 situații de risc.



Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns