Foto, Video // Ploaia cu grindină a făcut ravagii la Ungheni

Alerta meteo de Cod GALBEN de instabilitate atmosferică, emisă de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat, a venit cu o surpriză și mai neplăcută pentru locuitorii din raionul și municipiul Ungheni.

Ploaia puternică și furtuna a venit la pachet cu grindină.

Urmare, au fost înregistrate mai multe pagube, atât de cetățenii cât și de agricultori.

Grindină a făcut ravagii la Ungheni

Ploaia cu grindină a distrus mai multe culturi agricole și a rupt mai mulți arbori și arbuști pe teritoriul municipiului Ungheni.

Toodată, vântul puternic și crengile au deteriorat și o conductă de gaz din gestiunea Ungheni Gaz care alimentează o casa de locuit din strada Mihai Eminescu al municipiului Ungheni.

În aceași ordine de idei, mai mulți conducători auto informează că pe traseele rutiere din preajma municipiului Ungheni, în special spre Nisporeni (traseul național G91  Ungheni – Bărboieni – M1), au căzut foarte multe crengi, care periclitează circulația autoturismelor.

Totodată, din imaginile remise la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de mai mulți ungheneni, deducem că grindina care a lovit municipiul Ungheni și localitățile din imediata apropiere, ar fi avut mărimea cât bobul de mazăre.

Amintim că pentru ziua de astăzi, meteorologii au emis din nou alertă de Cod GALBEN de instabilitate atmosferică. Alerta este emisă în intervalul orelor 13:00 – 21:00.

În intervalul menționat, se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-35 l/m2) însoțite de vijelie de până la 15-20 m/s și grindină.

SHS

Galerie Foto:

Bonus: Cum arată strada Zamfir Arbure (denumită în perioada sovietică Полевая), una dintre străzile „de legătură” din sectorul Dănuțeni, după această ploiță:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns