Foto // Dacie Logan a MAI dotată cu RADAR lovită puternic pe acostament pe traseul R6 Chișinău – Orhei

Un autoturism de model Dacia Logan ce aparține Ministerului Afacerilor Interne, dotată cu RADAR și parcată pe acostament, a fost lovită puternic de un Mercedes.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) al IGP a MAI, în jurul orei 14:10 al zilei de 30 mai 2020, la Serviciul unic de urgență 112 a parvenit o informație despre producerea unui accident rutier pe traseul R6 Chișinău-Orhei.



Poliția ajunsă la fața locului a stabilit că automobilul de marcă Dacia Logan, implicat în accident, aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP.

În timp ce acesta staționa pe parte dreaptă a carosabilului, monitorizând traficul rutier, a fost tamponat din spate de un automobil de marcă Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 ani, originar din Ocnița.

În urma accidentului, polițistul de patrulare, care se afla în automobilul de serviciu Dacia a fost transportat la Spitalul raional din Orhei cu diferite traume.

Conducătorul Mercedes-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul prezenței alcoolului în aerul expirat fiind negativ.

Inspectoratul General al Poliției precizează că mașina de serviciu a INSP staționa regulamentar și conform dislocației pe marginea carosabilului, fiind vizibilă pentru toți participanții la traficul rutier.

În cadrul acțiunii „10 zile de activități împotriva accidentelor rutiere”, aceasta era poziționată anume în locul în care acum doi ani s-a produs un accident grav, în urma căruia patru persoane au decedat, iar două au fost grav traumatizate.

Cazul este investigat de organele de drept. Fiți prudenți la drum!

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns