Foto // Avem Pom de Crăciun în municipiul Ungheni

Începând cu 10 decembrie curent, locuitorii municipiului Ungheni și oaspeții urbei pot admira elementul principal al sărbătorilo de iarnă – Pomul de Cărciun.

Pomul de Crăciun a fost instalat astăzi în Piața Independenței din municipiu.

Conform ziarului Expresul, Bradul a fost achiziționat din Costuleni și are o înălțime de 18 metri.



Sursa mai precizează că potrivit viceprimarului municipiului Ungheni, Eduard Balan, urmează ca în zilele următoare bradul să fie înfrumusețat, iar luminițele vor fi aprinse pe 20 decembrie, la ora 17.30.

„Am decis să aprindem luminițele mai devreme decât în anii precedenți, pentru că ne dorim să fie prezenți la eveniment cât mai mulți copii.

Dacă am fi inaugurat oficial bradul pe 25 decembrie, așa cum am făcut-o în anii precedenți, ar fi fost foate complicat să adunăm multă lume, căci și 25 decembrie, și 24 decembrie sunt declarate zile libere”, a explicat edilul pentru ziaru regionall.

Totodată, în articolul realizat de Expresul, se mai menționează că spectacolul de inaugurare a pomului de Crăciun va fi organizat de Palatul de Cultură din Ungheni și că viceprimarul municipiului nu a menționat care a fost suma plătită de către APL pentru pomul de Crăciun de anul acesta.

Galerie Foto cu Bradul de Crăciun din municipiul Ungheni:

sursa: Expresul.md, Visan Cătălin (facebook)


Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns