Foto // Accident tragic la Ungheni. Un bărbat a fost lovit mortal de un motociclist minor, în stare de ebrietate

Un accident rutier tragic a avut loc azi, 31 iulie 2021, la intrare în localitatea Stolniceni din raionul Ungheni.

Din nefercire, un bărbat în vârstă de 59 de ani a decedat după ce a fost lovit de o motocicletă

La ghidonul motocicletei se afla un minor de 17 ani, în stare de ebrietate.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițeră de presă al IGP responsabilă de IP Ungheni, victima în vârstă de 59 de ani și minorul care a provocat accidentul sunt din aceeași localitate.

„La intrare în satul Stolniceni, pe marginea stângă a carosabilului, a fost depistat cadavrul unui bărbat cu vătămări corporale, precum și părți proeminente a farurilor decorative față-dreapta, față – stânga, indicator sclipitor de viraj – față partea dreaptă, cioburi de sticlă și urme de derapare pe carosabil, caracteristice tamponării unui mijloc de transport de tip motocicletă.

Victima activa în calitate de paznic la un depozit de cereale din apropierea satului respectiv.

Potrivit poliției, motociclistul și-a recunoscut vina și a predat benevol motocicleta de model „Orox R50”cu care a accidentat victima cu semne evidente de deteriorare în urma unui accident rutier. 

Fiind supus testării alcoolscopice cu analizatorul „Drager Alcotest” s-a stabilit la minorul avea o concentrație a vaporilor de alcool în aerul expirat de 0,30 mg/l. 

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns