Foto // Accident tragic în Petrești. Un biciclist a fost lovit mortal de un VW transporter

Consumul de alcool la volan a mai provocat un accident rutier cu consecințe tragice în raionul Ungheni.

Din nefericire, în seara zilei de 19 octombrie 2021, a avut loc un accidet mortal în localitatea Petrești.

Vedeți și Foto // Accident tragic în Pârlița. O fetiță de 4 anișori a decedat, iar alți doi frați și mama lor, transportați în stare gravă la spital

Potrivit unei informații furnizate de un martor ocular și confirmate ulterior de ofițerii plutonului INSP Ungheni – Nisporeni, șoferul unui VW Transporter (T4), locuitor al satului satului Petrești, a tamponat un biciclist de 63 de ani, locuitor al aceleași localități.

În rezultatul accidentului rutier, biciclistul de gen masculin a decedat la fața locului.

Accidentul s-a întâmplat pe una din străzile localității.

Fiind testat cu aparatul Drager, polițiștii INSP Ungheni – Nisporeni au depistat că șoferul VW Transporter conducea în stare de ebrietate și avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.01 m/l.

Ofițerii INSP Ungheni – Nisporeni, în comun cu Inspectoratuld e Poliție Ungheni, analizează toate circumstanțele producerii accidentului rutier cu impact letal.

La momentul producerii accidentului, echipajul MAI 9737 se află la chemare 112 în municipiul Ungheni parcare neregulamentara.

Ofițerii INSP – Ungheni – Nisporeni mai informează că în localitatea Petrești, cu o populație de 4000 locuitori, numai în primele 9 luni ale anului 2021 au fost documentați 23 de conducatori auto în stare de ebrietate alcoolica.

Galerie Foto:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este petresti-1.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este petresti-2.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este petresti.jpg

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?