Foto // Accident tragic în Pârlița. O fetiță de 4 anișori a decedat, iar alți doi frați și mama lor, transportați în stare gravă la spital

Viteza și angajarea unui conducător auto într-o depășire neasigurată a mai provocat un grav accident rutier pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău.

Tragedia a avut loc la kilometrul 92 al traseului național, la ieșire din satul Pârlița pe direcția municipiului Ungheni.

Potrivit unur informații recepționate la adresa info.ungheni@gmail.com (News.Ungheni.org), un accident rutier tragic a avut loc la ora 22:10 a zilei de ieri, 16 octombrie 2021, în localitatea Pârlița.

Sursa comunică că un autoturism de model BMW, cu numere de înmatriculare străine și condus de un tânăr de 35 de ani, a intrat violent într-o altă mașină de model Toyota.

BMW-ul ar fi efectuat o manevră de depășire …

Autoturismul de model Toyota era condus de un bărbat de 43 de ani, originar din satul Sculeni.

Pe lângă șofer, în autoturism se mai aflau soția și 3 copii minori.

Urmare a coliziunii, la fața locului a intervenit în timp operativ două echipaje ale SAMU Ungheni și un echipaj al plutonului INSP Ungheni – Nisporeni.

Din nefericire, o fetiță minoră, născută în anul 2017, a decedat în drum spre Spitalul raional Ungheni.

Totodată, mama și un alt copil de 13 anișori, au fost internați la Spitalul din Ungheni.

Sursa ne mai specifică că conducătorul BMW-ului, ar fi acuzat acuzat suspecție de fractură a bazinului.

În scurt timp de la producerea tragediei, într-un grup al conducătorilor auto din municipiul și raionul Ungheni, a fost inițiată o campanie de colectare a unor fonduri pentru acordarea unui suport financiar familiei copilei care a decedat în accident.

Detalii privind acțiunea de mobilizare a conducătorilor auto la numărul de telefon 069705518 (Ion).

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

One thought on “Foto // Accident tragic în Pârlița. O fetiță de 4 anișori a decedat, iar alți doi frați și mama lor, transportați în stare gravă la spital

Faci un comentariu sau dai un răspuns?