Foto // Accident rutier pe traseul R1 Ungheni – Chișinău. Două persoane au fost rănite

Un nou accident rutier grav a avut loc pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, în segmentul dintre intersecție cu drumul spre Sireți și mun. Strășeni.

Potrivit mai multor surse, un Microbuz de model Mercedes s-a ciocnit violent cu un autoturism de model Volswagen Golf 2.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 11:30 la intrare în municipiul Strășeni din direcția municipiului Chișinău.

În urma coliziunii celor două mijloace de transport, cel puțin două persoane au avut de suferit.

Potrivit oamenilor legii, șoferul autoturismului de model Volkswagen Golf în vârstă de 58 de ani, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere fără a se asigura.

Urmare, a fost lovit din spate de microbuz de model Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani.

În urma impactului rutier, bărbatul de volanul automobilului de model Volkswagen Golf a fost transportat la spital în stare gravă.

Totodată, de îngrijiri medicale a avut nevoie și pasagera sa, care s-a ales cu leziuni ușoare. Acesteia i-a fost acordat ajutor medical la fața locului.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni de comun cu cei din Inspectoratul Național pentru Securitate Publică urmează să cerceteze toate circumstanțele producerii accidentului rutier și să stabilească cine se face vinovat de coliziune.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns