Foto // Accident rutier la intersecția Mihai Eminescu cu Vasile Alecsandri din mun. Ungheni

Un nou accident rutier în sectorul centru al municipiul Ungheni.

În această dimineață, la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Mihai Eminescu a avut loc un accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport de model Toyota Avensis și Ford Fusion, comunică un martor ocular.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 7:25 al zilei de astăzi, 23 decembrie 2020.

Coleziunea a avut loc în una dintre cele mai aglomerate și periculoase intersecții din sectorul Centru al municipiului Ungheni.

Martor ocular,

La acelaș subiect, o surse media națională care ar fi obținut informații de la IP Ungheni, la volanul autoturismului de model Ford se afla o femeie de 42 ani, care, deplasându-se pe strada Mihai Eminescu, a ignorat indicatorul rutier de cedare a trecerii și a „intrat” în automobilul de model Toyota, condus
de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, nici o persoană nu a avut de suferit.

Toyota Avensis

Fiind verificați la consumul de alcool, oamenii legii au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu ar fi consumat alcool.

Circulația în această intersecție este dirijată de indicatoarele rutiere și iar strada Mihai Eminescu, traseu secundar, are doar câte o bandă de circulație pe sens, dintre-e care „veșnic” una este ocupată de autoturisme parcate neregulamentar, intersecția poate fi catalogată ca una dintre cele mai periculoase din municipiu.

Locația accidentului rutier

Inspectoratul de Poliție Ungheni în comun cu subdiviziunea INSP din Ungheni urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Amintim că în seara zilei de ieri, două minore au fost accidentate pe trecerea de pietoni la intersecția Decebal cu Ciprian Porumbescu din mun. Ungheni

Potrivit unor martori ocular, în jurul orelor 18:10, fete ar fi fost lovit de un autoturism de model Opel.

Mai multe detalii în articolul Foto // Două fete au fost accidentate pe trecerea de pietoni la intersecția Decebal cu Ciprian Porumbescu din mun. Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns