Foto // Accident rutier grav pe traseul R1 Chișinău – Ungheni. Un tânăr de 24 de ani și un copil de 3 anișori au decedat

Două persoană au decedat, după ce două automobile cu care se deplasau au fost implicate într-un accident pe traseul naţional R1 Chișinău-Ungheni.

Tragedia a avut loc la 13:30 a zilei de 9 mai 2020 în apropiere de localitatea Pănășești, din raionul Strășeni.



În accident au fost implicate două autoturisme de model Nissan Juke și Mercedes, care în urma impactului au fost grav avariate și aruncate în afara părții carosabilului.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat că preliminar s-a stabilti că vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului Mercedes, în vârstă de 32 de ani.

„Șoferul Mercedesului în timp ce se deplasa pe traseul R1 km 29, din direcția Călărași spre Chișinău, a ieșit la depășire regulamentară.

Din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat frontal cu automobilul de marca Nissan, care se deplasa din direcția Chișinău, la volanul căruia se afla un bărbat de 24 ani şi având ca pasageri o femeie și un copil de aproximativ 2-3 ani.

În urma impactului, șoferul din automobilul Nissan și copilul de 2-3 ani a decedat pe loc, iar femeia a fost transportată la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme. La spital a ajuns și șoferul Mercedesului”, a precizat Vetcu.

Inspectoratul de Poliţia Străşeni investighează toate circumstanțele accidentului.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns