Foto // Accident rutier grav pe traseul M1 lângă satul Bursuc din Nisporeni

Un accident rutier grav a avut loc recent pe traseul M1 Leușeni – Chișinău, în apropierea localității Bursuc din raionul Nisporeni. Potrivit unor fotografii remise la redacția noastră de către un martor ocular, un microbuz marfar s-a ciocnit violent cu un alt automobil.


În urma unei tamponări frontale, trei oameni au fost răniți. Potrivit concluziilor preliminare ale poliţiei, unul dintre şoferi ar fi ieşit la depăşire, fără ca să se asigure. Victimele au suferit diverse fracturi.

Bărbatul de la volanul microbuzului care a ajuns la spital cu bazinul fracturat, spune că celălalt şofer a pierdut controlul volanului.

Era o curbă şi venea o Dacie albă spre mine. A pierdut controlul volanului, a făcut vreo trei manevre şi a venit direct în mine. A sărit lumea că nu puteam ieşi, ţipam. Am văzut că pierde controlul şi am vrut să fac pe dreapta, dar acolo a, spus că o să mă răstorn„, a povestit pentru Canal 3 şoferul microbuzului, Vitalie Cîrjan.

Cel mai mult a avut de suferit pasagerul din autoturismul de marcă Dacia. El se află în secţia reanimare.

Un pacient cu traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală spitalizat în secţia Traumatologie şi Chirurgie pentru tratament şi monitorizare, al doilea pacient cu fractura oaselor bazinului. Şi un pacient în stare gravă spitalizat în secţia de reanimare cu multiple fracturi costale, contuzie pulmonară, fracturi ale membrilor superioare şi inferioare„, a informat pentru Canal 3 vicedirectorul, Spitalul Raional Nisporeni, Alexandru Ciuj.

Cazul este investigat de către poliţia din Nisporeni.

Preliminar s-a constatat că s-a ieşit pe contrasens, însă cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite. Impactul a fost destul de puternic însă vitezometrul la ambele automobile s-au oprit la 80 de km la oră”, a comunicat ofiţerul, IP Nisporeni, Sergiu Marian.

Inspectoratul de Poliţie Nisporeni urmează să investigheze cazul și să se expună asupra circumstanţele producerii accidentului rutier.

Sursa: sandu panuş / facebook

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns