Ford cu înmatricularea suspendată și „carte verde” falsă depistată în PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră Ieșeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră, o asigurare tip „carte verde” şi un autocolant care atestă valabilitatea inspecției tehnice periodice, pentru autoturismul la volanul căruia se afla, care s-au dovedit a fi false.

Totodată, maşina avea înmatricularea suspendată de autorităţi.

În data de 17 iunie curent, în jurul orei 00.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean al Republicii Moldova.

Tânărul în vârstă de 28 de ani se afla la volanul unui autoturism de model Ford, înmatriculat în Lituania.

Asigurare de tip „Carte Verde” falsă

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

Urmare, au constatat că asigurarea internaţională tip carte verde şi autocolantul care atestă valabilitatea inspecţiei tehnice periodice nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

Totodată, s-a constatat faptul că înmatricularea autoturismului este suspendată din data de 17 februarie 2020.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns