FCM Ungheni a cedat cu scorul minim de 0:1 în primul meci contra FC Sfântul Gheorghe Suruceni

La 26 aprilie curent, s-a disputat meciul tur dintre FC Sântul Gheorghe Suruceni și FCM Ungheni din cadrul etapei 1/8 de finală a Cupei Moldovei, ediția 2019 – 2020. În cadrul acestui duel, gazdele, echip ce joacă în cadrul Diviziei Naționale cu învins cu scorul minim de 1:0 pe FCM Ungheni, echipă din cadrul Diviziei B zona Centru, a treia divizie valorică a Campionatului Moldovei la fotbal.



În comparație cu FCM Ungheni, sfinții, așa cum sunt porecliți cei de la Sfântul Gheorghe, sunt mai experimentați și mai bine pregătiți. Echipa este clasată la moment pe locul III, la 11 pct față de lider FC Șeriff și 1 pct față de secund – FC Milsami Orhei.

Golul „sfinților” a fost marcat în minutul 39 al primei reprize de către mijlocașul selecționatei Moldovei, Alexandru Suvorov.

În cadrul meciului, echipele au avut următoarea componență:

  • FC Sfântul Gheorghe: N.Cebotari, М.Focșa, Plămădeală (Е.Slivca, 46), Suvorov, Boiciuc, S.Istrati (D.Mandrîcenco, 75), Mazur, Ojog, Ghinaitis, Rozgoniuc, Carastoian (Kirakosyan, 64).Rezerve: Burac, Calac, V.Martin, Reniță.
  • FCM Ungheni: Iovu (Caminschi, 56), Marjin, V.Chirinciuc, Proca, Miron (Sîrbu, 75), Creangă (Cernicov, 90+1), F.Cojocaru, Vatavu, Miron, Munteanu, C.Arama.Rezerve: Bagrii, Șoldan, Dudca, М.Țurcan.
  • Arbitru: I.Covtun. Suruceni, stadionul sătesc.

Într-un interviu pentru Sports.md, Anatol Bacaleț, antrenor secund al Unghenenilor a declarat:

„Nu există pretenții privind dedicarea. Chiar de rivalul a fost cu un nivel mai superior, băieții noștri aveau un pic de „tremurici”, doar un pic. Și așa – suntem mulțumiți de rezultat și de asemenea, mulțumiți de joc. Atitudinea sportivilor față de joc a fost una demnă!

– Cum va fi al doilea meci?

– Fără îndoială vom riposta, vom depune tot efortul pentru a obține succes. Astăzi am arătat că putem lupta împotriva acestui rival.

– Se simte diferența dintre Divizia Națională și Divizia B?

– Desigur, fără îndoială! Mai rapizi, mai activi, mai buni lucrează cu mingea, capetele sunt mereu ridicate, căutând spațiu de manevră… Noi încă mai practicăm acest tip de fotbal – primitiv, acest lucru este normal pentru nivelul nostru. Trebuie să mai creștem, să progresăm. În curând avem un joc important contra FC Suclea, trebuie să luptăm, să cucerim primul loc și apoi să ne gândim la cea de-a doua etapă a Cupei.

– Vrei să pregătești o surpriză pentru echipa „Sfîntul Gheorghe” la Ungheni?

– Ne vom pregăti să-i întâlnim pe adversar cu demnitate, întru corespunderii nivelului nostru.




Meciul de retur contre FC Sfântul Gheorghe, Unghenenii îl vor disputa pe 6/7 iulie 2018, acasă, pe stadionul municipal din Ungheni.

Totodată, în această sâmbătă, FCM Ungheni îi vor aștepta la Ungheni pe fotbaliștii din stânga Nistrului – FC Sucleia. Meciul va avea loc pe 29 iunie 2019, începând cu ora 18:30.





Galerie Foto realizată de către Dionis Secrieru:

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns