Experiența judecătorului Cristi Danileț a fost împărțită cu membrii JCI Ungheni

Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni a organizat un nou eveniment social-educativ pentru membrii săi cât și alte persoane interesate din Poarta de Vest a Republicii Moldova, transmite NEWS.UNGHENI.ORG.

Membrii JCI Ungheni, împreună cu alți tineri și reprezentanți ai administrației publice locale și serviciilor publice din municipiul Ungheni, au avut o întâlnire importantă cu domnul Cristi DANILEȚ, judecător din România, cunoscut prin bogata experiență internațională.

Pe lângă cunoscutul judecător, la evenimentul JCI Ungheni a participat și Adrian Cheptonar, parlamentar unghenean în Parlamentul actual, de legislatură a XI-a

Întâlnirea a avut loc în Teatru Verde din Parcul „Micul Cluj”, municipiul Ungheni.

La eveniment au fost abordate mai multe subiecte legate de reforma justiției în România și cum ar trebui să arate reforma în Republica Moldova, dar și despre cât de importantă este independența judecătorilor și lipsa corupției în acest sistem.

A durat o oră de întrebări și răspunsuri, unde fiecare dintre cei prezenți au avut ce spune și întreba.

Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.

În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Marina Zamă - noua președintă JCI Ungheni 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  2. La Ungheni a avut loc a 9-a ediție a cursei la ciclism BizzBike 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  3. La Ungheni va avea loc prima ediție a Festivalului municipiului Ungheni la Tenis de masă în aer liber - Știri din regiunea Ungheni
  4. La Ungheni va avea loc prima ediție a Festivalului la Tenis de masă în aer liber - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns