EU4Ungheni: UE începe modernizarea centrului mun. Ungheni

Programul E4Moldova: Regiuni-cheie a lansat concursul de contractare a unei companii ce va realiza lucrările de modernizare a centrului mun. Ungheni.

Potrivit programului, din setul de lucrări fac parte:

  • Amenajarea teritoriului din strada Națională – Piața Independenței si construcția havuzului uscat de tip pietonal
  • Reparația străzii Națională
  • Amenajarea parcărilor şi dotarea acestora cu elemente SMART

Volumul detaliat de lucrări, desenele tehnice, condițiile concursului și instrucțiunile de depunere a ofertelor pot fi accesate pe paginile aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2214/ și www.eu4ungheni.md

Programul EU4Ungheni anunță că pentru 23 martie, 11.00, este planificată organizarea online o sesiune de pre-licitație. 

Companiile interesate să participe la sesiune vor găsi link la ședința Zoom în Documentul de licitație plasat în anunț https://sc.undp.md/tnddetails2/2214/.

Uterior, pe 24 martie, 10:00 – 15:00, va fi organizată o vizită de documentare pe viitorul șantier din municipiul Ungheni.

Reprezentanții companiilor interesate să viziteze șantierul sunt rugați să informeze prealabil specialistul în infrastructură al Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, Vitalie Vieru: e-mail vitalie.vieru@undp.org , tel +373 79 99 88 02.

Vizita va fi organizată pe cont propriu.

Ofertele pot fi depuse doar on-line până pe 13 aprilie 2021, 15:00 (GMT+2:00).

Lucrările de modernizare a centrului mun. Ungheni sunt realizate cu asistența financiară a Uniunii Europene. 

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții.

Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns