Drumului regional G94.1 G94 – Boldurești – G89 ar putea fi reparat în 2022

Directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan a avut o ședință de lucru primarii comunelor Boldurești, Brătuleni și Valea – Trestieni din raionul Nisporeni.

În cadrul întrevederii, s-a discutat referitor la includerea lucrărilor de proiectare și execuție a drumului regional G94.1 G94 – Boldurești – G89 în Programul privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2022.

În cadrul ședinței, primarii comunelor au comunicat despre faptul că drumul G94.1 este un drum cu îmbrăcăminte rutieră din pietriș cu o lungime de circa 13 km, starea acestuia fiind nesatisfăcătoare.

Sergiu Bejan i-a asigurat pe primari de suportul necesar pentru soluționarea problemelor de infrastructură rutieră din cele 3 comune și i-a îndemnat să semnalizeze orice dificultate, pe care o au:

„Calitatea proiectelor de execuție și a lucrărilor executate de antreprenori sunt o prioritate pentru ASD. Vom fi foarte transparenți și deschiși în activitatea noastră. Calitatea lucrărilor de reparație și întreținere a drumurilor regionale sunt obiective, care pot duce la creșterea economică a regiunii”.

Primarii celor trei comune au accentuat că vor acționa în continuare pentru implementarea proiectelor de infrastructură, care vor dezvolta zona.

În comunele Boldurești, Brătuleni și Valea – Trestieni din raionul Nisporeni, în componența cărora sunt 10 sate, locuiesc circa 15 mii de oameni și activează mai mulți agenți economici, cu capacitate de producție, cât și prelucrare a terenurilor agricole.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, ne puteți urmări și pe alte canale media TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. Natalia Gavrilița la Ungheni: „Vom orienta în continuare fonduri externe pentru dezvoltarea localităților” - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns