Două licee din Ungheni și Călărași beneficiare de tehnica de calcul oferită de Fundația Soros Moldova

În contextul asigurării transparenței și vizibilității, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării prezintă lista instituțiilor de învățământ care beneficiază de tehnica de calcul oferită de către Fundația Soros Moldova, pentru desfășurarea procesului educațional la distanță.

La rândul lor, instituțiile de învățământ au transmis în gestiunea cadrelor didactice tehnica de calcul pe perioada desfășurării procesului educațional la distanță.



Criteriile de bază pentru selectarea beneficiarilor au fost numărul de elevi pentru care cadrul didactic predă lecțiile și deținerea competențelor digitale de către profesori.

În lista instituțiilor de învățământ beneficiare de tehnica de calcul oferită de Fundația Soros Moldova, se regăsesc și două instituții preuniversitare din regiunea Ungheni:

  • Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din municipiul Ungheni;
  • Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” din orașul Călărași.

În contextul donației și conlucrării fructuoase, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exprimă profundă recunoștință Fundației Soros Moldova pentru suportul acordat în asigurarea unei educații de calitate.

Lista instituțiilor de învățământ beneficiare de tehnica de calcul oferită de Fundația Soros Moldova

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns