Deținătorii beretei de onoare și-au prezentat măiestria în fața elevilor de la Centrul de Excelență în Securitate Frontierei

Polițiștii de frontieră, deținători ai beretei de onoare au prezentat exerciții tactice demonstrative elevilor de la Centrul de Excelență în Securitate Frontierei, absolvenților Academiei ”Ștefan cel Mare” și veteranilor Poliției de Frontieră, transmite Inspectoratul General al Poliției de Frontieră



Prezentările au evidențiat capacitatea de reacție a deținătorilor beretelor de onoare în cazul situațiilor de risc survenite în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu. Inclusiv, efectuarea tragerilor din AK-74 și pistolul Glock din diferite poziții, deplasarea în ofensivă și defensivă în cadrul patrulei.

Al doilea exercițiu s-a realizat cu apariția neprevăzută a infractorului. A urmat înaintarea patrulei pe un teritoriu cu obstacol și improvizate circumstanțe unde este rănit un membru al patrulei.

În cadrul acestui program au fost implicați și absolvenți de la facultatea „Drept. Securitatea Frontierei” din cadrul Academiei de poliție „Ștefan cel Mare” a MAI efectuând prima ședință de trageri. Aceasta face parte din cursul de inițiere în domeniul de activitate.

De apreciat echipa feminină care a demonstrat rezistență și performanțe remarcabile fiind întâmpinate la final cu aplauze din partea polițiștilor de frontieră.

La final, toți angajații Poliției de Frontieră care s-au învrednicit și poartă cu mândrie bereta de onoare în cadrul concursului cu același nume au primit în premieră insignele reprezentative ale concursului sus menționat.

Neașteptat pentru cei prezenți, curioși și foarte receptivi la provocarea venită din partea domnului Rosian Vasiloi de a cronometra demontarea automatului AK-74 cu ochii legați și montarea acestuia. La concurs a participat cel mai bun student, polițist de frontieră și un veteran.

Desigur antrenamentul și capacitățile beretei de onoare sunt invincibile, succedați de experiența veteranului Poliției de Frontieră.



Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

5 trackback-uri / pingback-uri

  1. Încă nouă polițiști de frontieră vor purta Bereta de Onoare - Știri din regiunea Ungheni
  2. Efectivul IGPF a fost completat cu 79 absolvenți ai CESF Ungheni. A 14-a promoție a absolvit Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  3. Foto // Întâi septembrie altfel pentru studentele Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  4. Efectivul IGPF a fost completat cu 74 absolvenți ai CESF Ungheni. A 15-a promoție a absolvit Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  5. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei din Ungheni la 16 ani de activitate - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns