Mass-media: Femeia însărcinată lovită mortal în Măcărești era psiholog și a lăsat în urmă doi copii

Potrivit unor informații oferite de localnici, femeia însărcinată care a decedat după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar traseul național G91, era mamă a doi copii și lucra la Liceul Teoretic „Elada” din localitate, iar soțul său este angajat al Poliției de Frontieră, transmite Deschide.md



Sursa comunică că oamenii din localitatea au menționat că tragedia s-a produs când femeia se întorcea de la spital unde a făcut niște investigații medicale, iar șoferul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

„Venea de la spital unde a făcut niște investigații medicale și a fost lovită de un automobil la volanul căruia se afla un tânăr de la noi din sat. Nu știu cum s-a întâmplat accidentul, dar lumea din sat zice că el mergea cu viteză.

Era o femeie cumsecade, lucra ca psiholog la liceul din localitate, iar soțul ei lucrează la Poliția de Frontieră. Creșeteau împreună doi copii și-l așteptau pe cel de-al treilea.

Ea era însărcinată în cea de-a 35-a săptămână”, a spus o femeie din satul Măcărești, dar care a cerut să nu-i divulgăm identitatea.

Amintim că o tânără însărcinată a decedat la Spitalul raional Ungheni, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar traseul național G91 Ungheni – Bărboieni – M1.

Accidentul ar fi avut loc astăzi, în jurul orei 10:55.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns