De ce acte aveți nevoie pentru a merge la pescuit în zona de frontieră?

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a inițiat o campanie de informare a cetățenilor Republicii Moldova despre regulile și condițiile ce urmează a fi respectate în cazul în care vă aflați sau urmează să vă deplasați în zona de frontieră.

În cazul locuitorilor raioanelor Ungheni, Nisporeni, Glodeni, Fălești și Hâncești, zonă de activitatea a Direcției regionale Vest cât și ai altor unități teritorial-administrative, controlate de celelalte Direcții regionale, regulile sunt aceleaș sunt obligatorii pentru toți cetățeni.

În acest caz, Vă informăm despre ce acte aveți nevoie pentru a merge la pescuit în zona de frontieră?

Pentru a vă afla în zona de frontieră trebuie să dispuneți de permis eliberat de Poliţia de Frontieră, însoţit de un act de identitate.

Cererea pentru solicitarea permisului de acces în zona de frontieră poate fi depusă la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (or. Chișinău, str. Petricani 19), la sediile Direcțiilor regionale sau la Sectorul Poliției de Frontieră din proximitatea locației.

În cazul locuitorilor din municipiul Ungheni, sediul Direcției Regionale Vest este amplasat pe strada Națională nr. 29, în ex-sediul Băncii de Economii.

Totodată, Direcţia regională VEST are în subordine următoarele subdiviziuni de frontieră:

  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Cuhneşti”
  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Valea Rusului”
  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Sculeni”
  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Ungheni”
  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Valea Mare”
  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Frăsineşti”
  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Leuşeni – 1”
  • Sectorul Poliţiei de Frontieră „Leuşeni – 2” (PTF)

Revenin la subiect,comunicăm că adițional, trebuie să prezentați copiile buletinului de identitate și permisului de pescuit.

Setul de documente poate fi transmis inclusiv și prin poșta electronică: politia.frontiera@border.gov.md iar tTermenul de examinare a cererii este de 10 zile lucrătoare.

Pentru mai multe detalii, accesați adresa https://bit.ly/3q6oQPw

Referitor la regulile de pescuit, perioadă, permis de pescuit, dar și oricare alte detalii în acest sens RECOMANDĂM să accesați pagina oficială a Agenției de mediu http://www.mediu.gov.md/

APROPO: Locuitorii din zona de frontieră nu au nevoie de permis de acces la frontieră, trebuie doar să înștiințeze Poliția de Frontieră și să dețină un act de identitate sau o copie al acestuia.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră precizează că acest fapt nu-i scutește de respectarea regimului zonei de frontieră.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. În sezonul de vânătoare 2022 au fost eliberate 3067 avize de vânătoarea în zona de frontieră - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns