Dar din dar, RAI se face. Câțiva Ungheneni au donat un pian bisericii din Medeleni, r. Ungheni

Sărbătorile de iarnă au trecut, dar, în raionul Ungheni actele de caritate continuă.

Potrivit unui comunicat recepționat la redacția NEWS.UNGHENI.ORG, un grup de inițiativă format din tineri Ungheneni, au achiziționat din resursele proprii un PIAN electronic, în valoare de aproximativ 10 800 MDL, și … l-au donat parohiei Mitropoliei Basarabiei din satul Medeleni.

Potrivit comunicatului, instrumentul muzical a fost primit cu mare drag de parohia Medeleni și urmează ca copiii din comunitatea de pe malul stâng al Prutului, să însușească acest instrument.

Vedeți și Video // Un grup de copii din Medeleni, raionul Ungheni, l-au colindat pe mitropolitul Basarabiei

Marin Osoianu, preotul din cadrul parohiei, s-a oferit voluntar să exercite funcția de profesor.

Datorită acestei binefaceri de o valoare considerabilă, în viitorul apropiat, se va pune baza creării unei Școlii de Muzică în satul de răzeși de pe malul stâng al Prutului – Medeleni.

Idee de a dona un Pian bisericii Mitropoliei Basarabiei din satul Medeleni, îi aparține unui grup de inițiativă fin municipiul Ungheni, coordonat, potrivit comunicatului, de către Mihai Goian, ex-președinte PUN Ungheni și ex-candidat la funcția de Primar al mun. Ungheni.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns