Crimă la beție în satul Blândești. Un bărbat și-a înjunghiat mortal fratele de 32 de ani

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii, după ce și-a înjunghiat mortal fratele.

Crima a avut loc în această seară, în jurul orei 16:20, în localitatea Blândești din raionul Ungheni, comunică Deschide.md

Potrivit datelor preliminare victima este un tânăr în vârstă de 32 de ani.

Ultimul a consumat băuturi alcoolice împreună cu fratele său, un bărbat în vârstă de 42 de ani, când între ei s-a iscat un conflict.

Fratele mai mare a luat un cuțit de bucătărie și-a l-a înjunghiat în inimă pe cel de 32 de ani.

Din cauza traumatismelor grave, victima a murit pe loc până la venirea ambulanței.

La fața locului s-a stabilit că bărbat de 43 ani împreună cu membrii familiei sale, tata și frații săi de 32 ani și 38 ani, ar fi fost în stare alcoolică avansată.

Ulterior, în urma unui conflict apărut spontan între bărbatul de 43 ani și fratele său mai mic de 32, cel mai mare a luat de pe masă un cuțit de bucătărie și intenționat i-a aplicat fratelui său o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii, în urma cărora bărbatul a decedat.

La fel, s-a stabilit că familia în cauză este social vulnerabilă, victima locuia împreună cu tatăl său și cei doi frați. Toți trei celibatari, nu erau angajați în câmpul muncii și făceau abuz de băuturi alcoolice.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Fălești.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în baza indicilor infracțiunii de omor, săvârșit asupra unui membru de familie, prevăzute de art. 145 alin. (2) lit. e¹ ) Cod Penal, iar bărbatul a fost reținut în strictă conformitate cu prevederile art. 165-166 Cod procedură penală.

Este de menționat că potrivit datelor statistice, puse la dispoziție de poliție pentru Deschide.MD, în 11 luni ale anului 2020, din cele  143 de omoruri care au fost înregistrate în R.Moldova, cel puțin 112 au fost comise sub influența alcoolului.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns