Covoare produse în Ungheni – expusă la cea mai importantă expoziție internațională de covoare „Domotex”, din orașul Hanovra

În perioada 10-13 ianuarie 2020, producția de covoare moldovenești a companiei „Moldabela” din mun. Ungheni a fost expusă la cea mai importantă expoziție internațională de covoare „Domotex”, din orașul Hanovra.




Compania „Moldabela” reprezintă unul din marii producători de covoare atât din Republica Moldova, cât și la nivel european, cu o calitate înaltă a producției, inclusiv de clasă Premium, informează Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

Compania „Moldabela” din mun. Ungheni, este sora geamănă a S.A. „Covoare Ungheni” și este rezidentă al Zonei Economice Libere „Ungheni – Business”.

Datorită participării cu regularitate la edițiile expoziției, precum și desfășurării continue a acțiunilor de promovare, exportul anual de covoare moldovenești pe piața germană a atins cifra de câteva milioane de euro.

Astfel, în contextul sarcinii stabilite de susținere a producătorilor autohtoni și majorării volumului de exporturi din Republica Moldova pe piața germană, Consulatul General a participat la expoziția menționată și a desfășurat discuții detaliate cu conducerea întreprinderii, în cadrul cărora a fost elaborat un plan comun de acțiuni pentru anul curent.

Măsurile principale ale acestui plan includ organizarea unor prezentări ample de covoare pentru publicul german, stabilirea contactelor de afaceri cu potențialii importatori regionali și federali, precum și promovarea per ansamblu a imaginii pozitive a Republicii Moldova în Republica Federală Germania.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns