COVID-19 Ungheni // „Neosertrans / 2 55 55” – a doua companie de taxi care va transporta gratis angajații Spitalului raional Ungheni

După ce compania de taxi „Avantaj” a anunțat că se solidarizează cu angajații Spitalului raional din Ungheni și vor transport gratuit timp de 1 lună cadrele medicale, încă o companie de taxi din municipiul Ungheni se alătură inițiative.

Este vorba de S.C. „Neosertrans” S.R.L. care gestionează o flotă de taxi și este cunoscută de Ungheneni ca „Taxi 2 55 55”.



Potrivit administratorului companiei, la momentul actual încă se lucrează la identificarea unei modalități eficiente de comunicare dintre angajații Spitalului raional și compania de taxi / taximetriști.

Totodată, mecanismul urmează să cuprindă:

„Transportul gratuit în raza municipiului Ungheni, pe direcție domiciliul – Spitalul raional Ungheni sau Spitalul raional Ungheni – domiciliul, începând cu orele 7:00 și până la 21:00

Referitor la modalitatea de realizare a acestei inițiative, știrea va fi actualizată urmare a recepționării mecanismului / informațiilor corespunzătoare.

Amintim că anterior, compania de taxi „Avantaj” a anunțat că va asigura suport tuturor angajaților Spitalului raional Ungheni și îi va transporta gratis pe direcția domiciliu – serviciu.

Pentru a putea beneficia de suportul taximetriștilor de la compania Avantaj, angajații Spitalului raional Ungheni urmează să apeleze la numele de telefon 0236 2 22 22  sau 0236 3 33 33 și să prezinte legitimația sau ecusonul cu ștampila instituție sau semnătura Directorului Spitalului Raional Ungheni

Amintim că anterior compania iTaxi a anunță anterior că, în contextul pandemic actual în care sistemul medical este zi de zi sub o mai mare presiune și funcționează în permanență pentru siguranța locuitorilor Moldovei, pune la dispoziția cadrelor medicale o flotă de 900 de taxiuri pentru călătorii gratuite la și de la cele mai importante spitale din Chișinău.



Statistica oficială privind COVID-19 în Moldova la ora 10:00 a zilei de 17 martie 2020 arăta în felul următor:



Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



2 trackback-uri / pingback-uri

  1. La Ungheni au fost depistate 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19 - Știri din regiunea Ungheni
  2. Municipiul Ungheni dezinfectat în proporție de 90 la sută - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns