COVID-19 // În raionul Fălești au fost depistate șase cazuri noi de infectare

Șase cazuri noi de infectare cu COVID- 19 au fost înregistrate în raionul Fălești. De această dată, cazurile au fost atestate în patru sate: Călugăr, Ișcălău, Sarata Veche, Chetriș.




În satul Călugăr au fost diagnosticați cu coronavirus soțul, mama și mătușa femeii, care acum câteva zile a fost internată cu simptome de coronavirus în Spitalul Clinic din Bălți. Bărbatul femeii are 43 de ani și muncește ca șofer de cursă lungă. Cu două zile în urmă acesta s-a întors din România, transmite NordNews

Totodată, în cadrul declarațiilor de presă din seara zile de astăzi, Viorica Dumbrăveanu a confimat și primul caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în raionul Ungheni și al 4-lea din raionul Nisporeni.

Potrivit unei surse care a dorit să rămână anonimă, persoana diagnosticată pozitiv cu Coronavirus de tip nou / COVID-19, locuiește în municipiul Chișinău și are doar viză de reședință în raionul Ungheni.

Revenind la raionul Fălești, reprezentanții Centrului Sănătate Publică Fălești, au comunica că inițial, bărbatul nu prezenta simptome de coronavirus. Mama femeii are 71 de ani și era grav bolnavă. Toți trei mebrii ai familiei au fost internați în Spitalul Clinic din Bălți, Secția Boli Infecțioase.

Potrivit reprezentantului Centrului Sănătate Publică Fălești, Iurii Bobu, cu coronavirus s-au infectat și câțiva angajați de la fabrica de jucării pentru ouă „Kinder” din orașul Fălești.

În satul Sarata Veche cu coronavirus a fost infectat un bărbat de 60 de ani, soția căruia activează la fabrica de jucării pentru ouă „ Kinder”.

În Satul Ișcălău, diagnosticat cu COVID-19  a fost un bărbat de 50 de ani care muncește la aceiași fabrică. Tot acolo activează și o locuitoare a satului Chetriș în vârstă de 49 de ani care de asemenea a fost diagnosticată cu coronavirus.

Toți au fost internați la Spitalul Clinic din Bălți.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns