COVID-19 // Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă din 30 martie 2020

Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 din 30 martie 2020.



Amintim că la ziua de 29 martie 2020 în Republica Moldova erau înregistrate 263 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19

Cele 32 de cazuri pozitive de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 detectate ieri își au originea:

  • 1 caz de import – Bulgaria;
  • 31 cazuri locale (9 – Chișinău, 4 – Ștefan Vodă, 3 – Sângerei, 3 – Soroca, 2 – Cahul, 2 – Taraclia, 1 – Nisporeni, 1 – Ialoveni, 7 – municipiul Bender / Tighina și regiunea transnistreană).

Totodată, în cadrul Centrului de Comandă și ședinței Comisie pentru Situații Excepționale s-a decis activarea unui spital de câmp / centru de triere cu cca 700 de locuri pe teritoriul Complexului Internațional pentru Expoziții „Moldexpo”.

Amintim că la în regiunea Ungheni au fost depistate pozitiv 3 persoane: 2 în comuna Marinici din raionul Nisporeni și 1 în com. Păulești din raionul Călărași.



Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns