Conducerea IGPF a vizitat Sectoarele Poliției de Frontieră Sculeni

Starea lucrurilor din SPF Sculeni, inclusiv și serviciul derulat în PTF Sculeni, au fost verificate ieri, 17 martie, de către conducerea Poliției de Frontieră în comun cu factorii de decizie ai Direcției regionale Vest.

În ambele subdiviziuni activitatea de frontieră se desfășura în regim normal, fără abateri și conform dispozițiilor de serviciu.

S-a analizat posibilitatea dezvoltării infrastructurii Sectorului, cu îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru efectivul din subordine, cât și asigurarea acestora cu echipamentele necesare la supravegherea frontierei de stat.

Deși în punctul de trecere a frontierei Sculeni se atesta un flux scăzut de mijloace de transport și persoane, caracteristic perioadei pandemice, generalul-maior Petru Corduneanu a solicitat o atitudine preventivă în raport cu infecția de tip Covid-19.

,, Purtați măștile și dezinfectanți cât mai des mâinile. La identificarea călătorilor păstrați distanța și în discuții cu ei prezentați o etică profesională. Succese și să aveți sănătate!” a îndemnat domnul Corduneanu.

Tot astăzi, conducerea Poliției de Frontieră a vizitat fostul Centrul de instruiri Zagarancea.

În acest sens s-a discutat despre necesitatea și importanța folosirii teritoriului pentru instruiri specializate sau alte activități interne.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Efectivul IGPF a fost completat cu 79 absolvenți ai CESF Ungheni. A 14-a promoție a absolvit Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  2. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei din Ungheni la 16 ani de activitate - Știri din regiunea Ungheni
  3. Reorganizarea Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei Ungheni - prioritate IGPF pentru 2024 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns